Supervisor vs. Author?

Technologie 2

Supervisor vs author?

Dat was de vraag van deze periode bij het vak technologie. Tijdens de eerste les kreeg ik een workshop over de tekenmachine. Hierbij moest ik met een paar medestudenten een tekenmachine bedenken & maken. Hierbij was het van belang dat we moesten samenwerken. Ook dat wij samen de maker zijn van het beeld.

 

 

COnditional design

De tweede les ging over conditional design. Conditional design is het niet alleen door de kunstenaar wordt uitgevoerd maar het door andere laten doen. Hierdoor komt er een eindresultaat dat de kunstenaar niet had kunnen voorspellen. Hierbij heb ik en een paar medestudenten een spel gespeeld waarbij er regels waren gebonden.

 

 

Wie of wat is de maker?

Bij de laatste les moest ik een presentatie houden over wie of wat de maker is. Daarbij heb ik een presentatie gegeven over wie of wat de maker van het beeld is.

 

Written by yin-yong